Házirend

Kedves Manó Szülők!

Ahhoz, hogy minden kedves kis Manó megfelelő minőségben fejlődhessen, játékos formában érezhesse magát jól nálunk, kérjük, a következő sorokat olvasd el figyelmesen, és kérünk, tartsd is be kéréseinket! Rád és gyermekedre is igyekszünk vigyázni, de ehhez a te együttműködésed elengedhetetlen. Számítunk Rád!

 

„Jókor jó helyen!

Nekünk mindenki ideje fontos. Szeretnénk Titeket maximálisan kiszolgálni, kérdéseitekre pontosan, nyugodt körülmények között válaszolni. Ha késtek, kevesebb időt tudunk veletek foglalkozni, az pedig kihatással van az általatok lefoglalt időpont minőségére.

 

„Ép testben ép lélek”

Kérjük, hogy Manócskáddal csak egészséges állapotban gyertek el hozzánk, és mi is megígérjük, hogy csak egészségesen foglalkozunk veletek!

 

„Az idő pénz”

Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudtok eljönni az előre lefoglalt órára, kérjük, hogy 48  munkaórával előtte jelezd azt, vagy betegség esetén kérjük hozd el az orvosi igazolást. Ellenkező esetben a le nem mondott időpontot kénytelenek vagyunk felszámolni.

„Játék az élet!”

A Manófejlesztők igyekeznek minél színesebb, érdekesebb és a Manócskákat minél jobban fejlesztő eszközöket biztosítani minden gyerkőc számára. Ahhoz, hogy ezek az eszközök, játékok minél hosszabb időtartamig használhatóak legyenek, kérjük, Te és Manód is vigyázzatok rájuk, és mindig tegyétek vissza a helyükre mind a termekben, mind az előtérben!

 

„Tisztaság fél egészség!”

A Manófejlesztők kiemelten ügyelnek a tisztaságra, hogy mindenki higénikus körülmények között érezhesse magát. Igyekszünk a tisztasági, egészségügyi előírásoknak maximálisan megfelelni, de természetesen „Egyedül nem megy!”. Kérünk, hogy az előtérben, mellékhelyiségekben, illetve a termekben Ti is vigyázzatok a tisztaságra! A termekben étel, ital fogyasztását nem engedhetjük meg, de az előtérben nemcsak ülőalkalmatosságot találhatsz, de a Manófejlesztők kérésre evőeszközöket is a rendelkezésetekre tudnak bocsátani.

 

„Fő a bizalom!”

Bármilyen kérdést bátran tegyél fel nekünk, és mi megpróbálunk hétköznapi nyelven válaszolni rá, nem fogunk a szakzsargon mögé bújni. Emellett mi minden Manónkhoz kapcsolódó információt bizalmasan kezelünk, megkérünk, hogy te is tégy így!

 

„A család szeretete!”

Minden hétköznap 9:00-18:00-ig elérhetőek vagyunk a megadott telefonszámokon, a manofejleszto email címen és a Facebook oldalunkon. Ettől eltérő időpontokban mi is a családunkkal vagyunk, kirándulunk, játszunk, eszünk, alszunk, kérjük, fogadd el, hogy ez az idő a családunké!

 

Együttműködéseteket szívből köszönjük!

 

A Manófejlesztők